AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel afeti görmek

Kahve falında sel afeti görmek

Kahve falında sel afeti görmek içsel güvensizliklerinize, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, daima önüne bakacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında sel afeti gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Kahve falında sel afeti görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğal afetleri görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı haberlere rivayet etmektedir.

Kahve falında hortum afeti görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında afetten kurtulmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında doğal afetten kurtulmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında afetten kaçmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında selçuk ismi duymak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında sel ve fırtına görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir