AnaSayfa / Genel / Kahve falında selde gitmek

Kahve falında selde gitmek

Kahve falında selde gitmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, büyük hatalar yapacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında selde gitmek gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında selde gitmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulur.

Kahve falında sel sularından kurtulmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sel altında kalmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, istediği evde oturacağına işarettir.

Kahve falında sel bastığını görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında selden ölmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek iş için gurbete gidileceğine, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında temiz sel suyu görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında sel ve kar görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir