AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker elemek

Kahve falında şeker elemek

Kahve falında şeker elemek çok güzel günler geçireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker elemek gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında şeker elemek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında tarhana elemek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum elediğini görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında altın elemek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimek elemek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında buğday elediğini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında toprak elemek kapanan kapıların açılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kum elemek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir