AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday elediğini görmek

Kahve falında buğday elediğini görmek

Kahve falında buğday elediğini görmek karlı işler alacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yeni bir işe girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday elediğini gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında buğday elediğini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday elemek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine inanılır.

Kahve falında toprak elediğini görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek elemek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında şeker elemek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un elemek herkesin desteğinin alınacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kum elediğini görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kum elemek hastalıkların kişiye uzak duracağına, daha güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir