AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın elemek

Kahve falında altın elemek

Kahve falında altın elemek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, kendine çeki düzen vereceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın elemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Kahve falında altın elemek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek elemek mal mülk kazanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut elemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında buğday elediğini görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak elediğini görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana elemek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak elemek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker elemek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir