AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek elemek

Kahve falında mercimek elemek

Kahve falında mercimek elemek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rahatlığa erileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, amaçlarını yerine getireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek elemek gördüyseniz:

  • Kendinizi her konuda gereğinden fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında mercimek elemek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına inanılır.

Kahve falında kömür elemek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur elemek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında un elemek daha sonra işlerin açılacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalettir.

Kahve falında ekin elemek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında altın elemek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet eder.

Kahve falında şeker elemek rahatsızlıkların şifa bulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut elemek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir