AnaSayfa / Genel / Kahve falında sehpa yapmak

Kahve falında sehpa yapmak

Kahve falında sehpa yapmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, içinin rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sehpa yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Kahve falında sehpa yapmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında cam sehpa görmek neşesini kaçıracağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sehpa görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sehpa görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Kahve falında televizyon sehpası görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta sehpa görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sehpa görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap sehpa görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir