AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sehpa görmek

Kahve falında beyaz sehpa görmek

Kahve falında beyaz sehpa görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bahtının güzelleşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sehpa gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında beyaz sehpa görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık sehpa görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sehpaya oturmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, hayır vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam sehpa görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sehpa örtüsü görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sehpa silmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sehpa görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Kahve falında orta sehpa görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir