AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyu doldurmak

Kahve falında yağmur suyu doldurmak

Kahve falında yağmur suyu doldurmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eve su dolmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında çantaya su doldurmak sorumlu tutacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su doldurmak galibiyet kazanacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torbaya su doldurmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında akan sudan su doldurmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çuvala su doldurmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, maddi imkânlarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir