AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıya para koymak

Kahve falında ayakkabıya para koymak

Kahve falında ayakkabıya para koymak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, büyük adımlar atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıya para koymak gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıya para koymak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında valize ayakkabı koymak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Kahve falında çantaya para koymak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parayı cüzdana koymak insanlarla tartışacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir