AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, huzursuz olacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, işlerin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, başarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıya para koymak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında valize ayakkabı koymak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, işsizin iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir