AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak helal rızık yiyeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, daha rahat bir nefes alacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kimse ile tartışmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir