AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya ayakkabı koymak

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yeni bir işe gireceğine, insan sevindireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak kudret ve hikmet sahibi olacağına, sevinç ve sürura delalet eder.

Kahve falında kapıya ayakkabı koymak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, hasretlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valize ayakkabı koymak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıya para koymak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir