AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali verdiğini görmek

Kahve falında şeftali verdiğini görmek

Kahve falında şeftali verdiğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali verdiğini gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Kahve falında şeftali verdiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin şeftali verdiğini görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Kahve falında şeftali koparmak para sahibi olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış şeftali görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çürük şeftali görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında şeftali yedirmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali satmak onu hayallerine kavuşturacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında dalda şeftali görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir