AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş şeftali görmek

Kahve falında soyulmuş şeftali görmek

Kahve falında soyulmuş şeftali görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soyulmuş şeftali gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında şeftali soyup yemek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında soyulmuş şeftali yemek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş şeftali görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında soyunuk görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında evi soyulmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında bir yerin soyulduğunu görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir