AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun şeftali yemek

Kahve falında olgun şeftali yemek

Kahve falında olgun şeftali yemek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet eder.

Kahve falında olgun şeftali yemek gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında olgun şeftali yemek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında olgun şeftali görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış şeftali görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Kahve falında olgunlaşmış şeftali görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında olgun armut yemek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında olgun meyve yemek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında olgun muz yemek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir