AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali ağacına çıkmak

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, parasının azalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Kahve falında şeftali ağacına çıkmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta şeftali görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ağacı çiçeği görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına inanılır.

Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacı dikmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali yemek işbirliği içinde olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ağacında şeftali görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir