AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak günlerini bunun için harcayacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak imkânların çok daha iyi olacağına, yeni bir araba satın alınacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete çiş yapmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak yeni planlar yapacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çişini tuvalete yapmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük tuvaleti yapmak çok başarılı işlere girileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalettir.

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak eş ve evlat sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir