AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedyede hasta görmek

Kahve falında sedyede hasta görmek

Kahve falında sedyede hasta görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sedyede hasta gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında sedyede hasta görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında hasta sedyesi görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında annesini sedyede görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında sedyeden düşmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında boş sedye görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında birini sedyede görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında sedye taşımak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir