AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta sedyesi görmek

Kahve falında hasta sedyesi görmek

Kahve falında hasta sedyesi görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hasta sedyesi gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında sedyede hasta görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta sedyesi görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sedyede görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek işsiz kalmaya, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sedyede olmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sedyede birini görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Kahve falında annesini sedyede görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş sedye görmek çaresizleşeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir