AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş sedye görmek

Kahve falında boş sedye görmek

Kahve falında boş sedye görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yaşamına bakacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yüzünde güller açacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında boş sedye gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Kahve falında boş sedye görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sedyede hasta görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü sedyede görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sedye görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında sedyede birini görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında sedyede olmak yenileceğine, şifa bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sedyeden düşmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir