AnaSayfa / Genel / Kahve falında seçildiğini görmek

Kahve falında seçildiğini görmek

Kahve falında seçildiğini görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, inancından sapacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yüksek tahsil yapacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında seçildiğini gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Kahve falında seçilmiş insan olmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işarettir.

Kahve falında milletvekili seçilmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, variyet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında seçilmiş olmak varlık içinde yokluk çekileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işarettir.

Kahve falında muhtar seçilmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında takıma seçilmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işarettir.

Kahve falında başkan seçilmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, zararını tamamen kapatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir