AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seçilmiş kişi olmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında milletvekili seçilmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel seçilmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir yere seçilmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhtar seçilmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir