AnaSayfa / Genel / Kahve falında milletvekili seçilmek

Kahve falında milletvekili seçilmek

Kahve falında milletvekili seçilmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, günden güne kazancının artacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında milletvekili seçilmek gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında milletvekili seçilmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında milletvekili konuşmak elindekileri de yitireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın milletvekili görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında milletvekili adayı olmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin milletvekili olduğunu görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında milletvekili görmek mesleğine dört elle sarılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan milletvekili görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir