AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhtar seçilmek

Kahve falında muhtar seçilmek

Kahve falında muhtar seçilmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında muhtar seçilmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Kahve falında muhtar seçilmek neredeyse mahkemelik olunacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında eski muhtar görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında mahalle muhtarını görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köyün muhtarını görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında köy muhtarını görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin muhtar olduğunu görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhtar görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhtara gitmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir