AnaSayfa / Genel / Kahve falında takıma seçilmek

Kahve falında takıma seçilmek

Kahve falında takıma seçilmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında takıma seçilmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Kahve falında takıma seçilmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel seçilmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere seçilmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında milletvekili seçilmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir göreve seçilmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir