AnaSayfa / Genel / Kahve falında seçilmiş insan olmak

Kahve falında seçilmiş insan olmak

Kahve falında seçilmiş insan olmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında seçilmiş insan olmak gördüyseniz:

  • Taşınan veya raya soğukluk giren arkadaşlarınız söz konusu olabilir.

Kahve falında seçilmiş insan olmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çalışıyorsa terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında seçilmiş olduğunu görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında milletvekili seçilmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkan seçilmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında muhtar seçilmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere seçilmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir