AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkan seçilmek

Kahve falında başkan seçilmek

Kahve falında başkan seçilmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkan seçilmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Kahve falında başkan seçilmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, nasiplerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yere seçilmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sıkıntı yükleneceğine tabir olunur.

Kahve falında takıma seçilmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, aradığı çareleri bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında milletvekili seçilmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında muhtar seçilmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında güzel seçilmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir