Kahve falında seçilmiş olmak

Kahve falında seçilmiş olmak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, ev sahibi olunacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında seçilmiş olmak gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında seçilmiş kişi olmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir göreve seçilmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında seçilmiş insan olmak duygularının karşılık göreceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında milletvekili seçilmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işaret eder.

Kahve falında seçilmiş olduğunu görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere seçilmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında takıma seçilmek tövbelerin kabul olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top