AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeyi yakmak

Kahve falında seccadeyi yakmak

Kahve falında seccadeyi yakmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, huzurun bozulacağına, ferahlık veren sözler duymaya, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında seccadeyi yakmak gördüyseniz:

  • Bırakın kimse müdahale etmeden herkes kendi işini yapsın.

Kahve falında seccadeyi yakmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye seccade sermek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Kahve falında seccadeye işediğini görmek ekmeğinin azalmayacağına, kendi bildiğini okuyacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih seccade görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seccade işlediğini görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında seccade ve tesbih görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına inanılır.

Kahve falında seccadeyi eline almak hayalkırıklıklarının giderileceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seccadeyi sermek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir