AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeyi eline almak

Kahve falında seccadeyi eline almak

Kahve falında seccadeyi eline almak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, elde edilecek menfaatlere, mutluluğunun katlanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında seccadeyi eline almak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Kahve falında elinde seccade görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seccadeyi eline almak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, eşlerin boşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah seccade görmek çok sevinçli haberler alacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım seccade görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında eski seccade görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine seccade sermek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü seccade görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir