AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih seccade görmek

Kahve falında tesbih seccade görmek

Kahve falında tesbih seccade görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih seccade gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Kahve falında seccade ve tesbih görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulur.

Kahve falında tesbih seccade görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih ve seccade görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında hediye seccade görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında işlemeli seccade görmek hanesindeki rızkın da artacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renkli seccade görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı seccadede namaz kılmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında etamin seccade görmek başka kimselere de yardım edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir