AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade işlediğini görmek

Kahve falında seccade işlediğini görmek

Kahve falında seccade işlediğini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, dertleri biteceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında seccade işlediğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü kişilerle bir araya gelmek için daha faza sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında seccade işlediğini görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında seccade işlemek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir suç işlemek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevap işlemek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gergef işlemek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında örgü işlemek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında okulda ders işlemek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suç işlediğini görmek işyerini kapatacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir