AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade ve tesbih görmek

Kahve falında seccade ve tesbih görmek

Kahve falında seccade ve tesbih görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seccade ve tesbih gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında tesbih seccade görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında seccade ve tesbih görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih ve seccade görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seccadeye sarılmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Kahve falında yırtık seccade görmek malının artmasına, bereketlenmesine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım seccade görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide seccade görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir