AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeye idrar yapmak

Kahve falında seccadeye idrar yapmak

Kahve falında seccadeye idrar yapmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, işlerin düşeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında camide idrar yapmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta idrar yapmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne idrar yapmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine idrar yapmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrarını üzerine yapmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir