AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak günlerini hastanede geçireceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Kahve falında sürekli idrar yapmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Kahve falında büyük idrarını yapmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hafif ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa idrar yapmak evli ise çocuk sahibi olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulur.

Kahve falında bir yere idrar yapmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah idrar yapmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yürek yakan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında merdivene idrar yapmak görmediği yerlere gideceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil idrar yapmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idrarı yapmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir