AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarını üzerine yapmak

Kahve falında idrarını üzerine yapmak

Kahve falında idrarını üzerine yapmak üzgün ve hasta olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında idrarını üzerine yapmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Kahve falında poşete idrar yapmak ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalettir.

Kahve falında altına idrarını yapmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokağa idrar yapmak psikolojik olarak toparlanacağına, büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil idrar yapmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ayakta idrar yapmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli idrar yapmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etrafa idrar yapmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa idrar yapmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir