AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne idrar yapmak

Kahve falında üstüne idrar yapmak

Kahve falında üstüne idrar yapmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, güzel haberler alacağına, kişinin her türlü zenginliğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar yapmak gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında üstüne idrar yapmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yaşam refahının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yaşananları unutturacağına yorulur.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya idrar yapmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında halıya idrar yapmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli idrar yapmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil idrar yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir