AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide idrar yapmak

Kahve falında camide idrar yapmak

Kahve falında camide idrar yapmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında camide idrar yapmak gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Kahve falında camide idrar yapmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işarettir.

Kahve falında idrar tahlili yapmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük idrarını yapmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanla karışık idrar yapmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, borçlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında poşete idrar yapmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yatağa idrar yapmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında duvara idrar yapmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir