AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze tohumu görmek

Kahve falında sebze tohumu görmek

Kahve falında sebze tohumu görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze tohumu gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Kahve falında sebze tohumu ekmek yaşadığı stresin biteceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze tohumu görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalet eder.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek yeni duygular tadacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yonca tohumu görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ününün çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ot tohumu görmek sıkıntılarını aşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında karanfil tohumu görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, umutlarının kırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir