AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze meyve satmak

Kahve falında sebze meyve satmak

Kahve falında sebze meyve satmak güzel huylarını terk edeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, mali gücünü yitireceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, geçim derdinden kurtulacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze meyve satmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sebze meyve satmak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında meyve sebze satmak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sebze satmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında pazarda sebze satmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek hayırlı işlerde yer alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze meyve hali görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalettir.

Kahve falında taze meyve sebze görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında meyve ve sebze görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir