AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve ve sebze görmek

Kahve falında meyve ve sebze görmek

Kahve falında meyve ve sebze görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, aile hayatında sevinileceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve ve sebze gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze satmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze görmek sevinçli haberlere, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve bahçesi görmek kulluk derecesinin artmasına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında sebze meyve görmek hastalanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak fakirlerin zenginleşeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sebze meyve satın almak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sebze meyve satmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir