AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze satmak

Kahve falında sebze satmak

Kahve falında sebze satmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, işinin de hep yürüyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, günahların af olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze satmak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında sebze meyve satmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında meyve sebze satmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında sebze satmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında pazarda sebze satmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalettir.

Kahve falında yeşil yapraklı sebze görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında çeşit çeşit sebze görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında sebze fideleri görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yönetici olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sebze görmek ekmeğin kesileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir