AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve sebze satmak

Kahve falında meyve sebze satmak

Kahve falında meyve sebze satmak sermaye elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, dinç kalacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze satmak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Kahve falında sebze meyve satmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında meyve sebze satmak huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sebze satmak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze satmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve sebze çalmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sebze ve meyve toplamak hasret çekenlerin buluşacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir