AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda sebze satmak

Kahve falında pazarda sebze satmak

Kahve falında pazarda sebze satmak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze satmak gördüyseniz:

  • Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır.

Kahve falında pazarda sebze satmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pazarda sebze almak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan sebze almak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze pazarı görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sebze pazar görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir