AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük meyve sebze görmek

Kahve falında çürük meyve sebze görmek

Kahve falında çürük meyve sebze görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında çürük meyve sebze gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek müjdeli haberler alınacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalettir.

Kahve falında çürük sebze görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük sebze atmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sebze meyve görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işarettir.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir