AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze meyve sebze görmek

Kahve falında taze meyve sebze görmek

Kahve falında taze meyve sebze görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze meyve sebze gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Kahve falında taze meyve sebze görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek varlıklı kimse olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze sebze görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında taze yeşil sebze görmek ortaklarla aranın bozulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında sebze meyve satın almak büyük bir saygınlık kazanacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve sebze çalmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sebze ve meyve toplamak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir