AnaSayfa / Genel / Kahve falında sazlıkta yüzmek

Kahve falında sazlıkta yüzmek

Kahve falında sazlıkta yüzmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sazlıkta yüzmek gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Kahve falında sazlıkta yüzmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saz teli koparmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sazın kırıldığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalmayı öğrenmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış saz görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında saz çalanı görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir