AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz teli koparmak

Kahve falında saz teli koparmak

Kahve falında saz teli koparmak yeniden can bulacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, parasal krizler yaşanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında saz teli koparmak gördüyseniz:

  • Duruma göre bir program yaparak zaman kazanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında saz teli görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında saz teli koparmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında saz çalmayı öğrenmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalınmasını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde saz çalmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında saz almak masa başı bir işe girileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına tabir olunur.

Kahve falında saz kırıldığını görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir