AnaSayfa / Genel / Kahve falında sazın kırıldığını görmek

Kahve falında sazın kırıldığını görmek

Kahve falında sazın kırıldığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sazın kırıldığını gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında kırılmış saz görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında saz kırıldığını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sazın kırıldığını görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sazlık görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Kahve falında saz çalan görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet eder.

Kahve falında saz görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerin daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saz çalınmasını görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet eder.

Kahve falında kırık saz görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir